Selecteer een pagina

Verhuur Bruidsduiven

Op veel trouwlocaties mag je tegenwoordig geen confetti of rijst meer strooien zodat er weinig alternatieven overblijven. Bruidsduiven kunnen dan een leuk en goed alternatief zijn. Na de huwelijksvoltrekking laten jullie de duiven buiten los welke netjes geleverd worden in een mandje.
Bruidsduiven zijn prachtig voor op de foto’s, milieuvriendelijk en ontzettend romantisch. Dat duiven symbool staan voor geluk en vrede weten de meeste mensen. Daarnaast staan ze ook symbool voor zuiverheid en het loslaten staat voor eeuwige trouw en elkaar vrijheid geven. Waarom dan geen duiven loslaten op jullie trouwdag?

Willen jullie 2 duiven loslaten of meerdere? Of willen jullie ze loslaten maar durven jullie ze niet vast te houden? Samen bekijken we wat jullie wensen hierin zijn omdat bijna alles te realiseren is.
De week voorafgaand aan jullie trouwdag houden we de weersomstandigheden goed in de gaten, want ondanks dat duiven zelf de weg naar huis kunnen vinden, zijn niet alle weersomstandigheden ideaal om ze los te laten. Denk dan aan harde wind, stortbuien of andere extreme omstandigheden. Dan wordt er besloten om de duiven niet los te laten omdat we ook moeten denken aan het dierenwelzijn. Mocht deze situatie zich voor doen dan zullen wij dit uiteraard met jullie overleggen en er zal dan niets in rekening gebracht worden.

Wij maken gebruik van witte postduiven en geen sierduiven. Postduiven zijn er op getraind om na het loslaten zelfstandig terug naar huis te vliegen en indien nodig zelf voedsel te zoeken, soms zijn de duiven al eerder thuis dan dat wij terug zijn.

We verhuren onze bruidsduiven in de periode van april tot en met oktober.

De duiven zijn te huur voor € 75,– per stel, gebracht op locatie binnen 25 km. vanaf Reeuwijk. € 0,45 per kilometer buiten deze afstand.

Wil je meer weten over onze andere diensten? Klik dan hier.