Selecteer een pagina

Over Wendy

Wat leuk dat je meer over mij wilt weten!

Ik ben Wendy van der Made 37 jaar en samen met mijn zoon woonachtig in het mooie Reeuwijk.

 

Het zat er al vroeg in

Mijn liefde voor bruiloften begon toen ik denk ik een jaar of 6 was. Elke vrijdag ging ik samen met mijn moeder naar de bank om geld te halen (toen waren er nog geen pinautomaten). Naast de bank was het gemeentehuis en ook toen al was vrijdag een populaire trouwdag. Ieder bruidje wat ik zag was in mijn ogen een prachtige vrouw en prinses in een geweldige jurk.

Love Letters en de Ron’s Honeymoon quiz waren mijn favoriete programma’s en ook nu nog kijk ik graag naar programma’s die over trouwen gaan.

Toen ik ouder werd bleef de liefde voor bruiloften en als ik dan eens een bruidspaar zag stopte ik ook even om te kijken. Ik werd ook gewoon keer op keer verliefd op de romantiek, liefde en vrolijkheid die er aanwezig is tijdens zo’n dag.

 

De stap

Na een aantal malen ceremoniemeester te zijn geweest bij familie en vrienden kwam ik tot de ontdekking dat ik dit toch stiekem wel heel leuk vindt! Het vuur uit mijn schoenen lopen en alles regelen zodat jullie en jullie dierbaren onbezorgd kunnen genieten van een geweldige dag. Vanaf dat moment heb ik de beslissing genomen om bruidsparen als weddingplanner of ceremoniemeester bij te staan. In juli 2017 behaalde ik mijn diploma als weddingplanner bij Weddingplanners International.

 

Vrije tijd

In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen en doe ik aan bootcamp. Verder lees ik graag en bak zo af en toe eens een taart. Naast dat ik een zwak heb voor mijn zoon heb ik ook een zwak voor chocola vooral M&M’s en als ik het foute uur van Q-music hoor dan moet gewoon het volume van de radio omhoog.

Enkele steekwoorden die mij typeren: betrokken, duidelijk, sociaal, verzorgend, georganiseerd, oog voor detail.

Willen jullie meer over mij weten of over wat ik voor jullie kan betekenen? Bel me of stuur me een berichtje.