Selecteer een pagina

Bruidsduiven 2020

2020 was door Corona een heel raar jaar. Bruiloften die verschoven moesten worden in de hoop dat het later alsnog gevierd kon worden. De liefde kon nog steeds gevierd worden en dit werd ook gedaan! Onderstaande bruidsparen heb ik ontzettend blij mogen maken door voor hen de bruidsduiven te verzorgen. Geniet mee want het maakt niet uit hoe klein of groot je trouwt het loslaten van duiven kan altijd.

Astrid en John 29 mei 2020 

Trouwlocatie: ’t Oude Stadhuys

Het plan voor dit bruidspaar was al om klein te trouwen en later een groot feest te geven. Een prachtige dag met een prachtig bruidspaar. Heel veel geluk samen!

Canan en Mustafa 5 september 2020 

Trouwlocatie: Gemeentehuis Gorinchem
Videograaf: Chancer photo & video

De eerste Turkse bruiloft welke ik meemaakte. Volgens Turkse gebruiken is het huwelijk een meerdaags festijn. Op 5 september trouwde dit stel officieel voor de Nederlandse wet en ik ontving dit filmpje.  Heel veel geluk samen!

Mascha en Herm 30 oktober 2020 

Trouwlocatie: Sint Jan kerk Gouda
Fotograaf: Korry Ippel Photography

Het geloof stond centraal tijdens het huwelijk van dit mooie stel en daarom was het kerkelijk huwelijk voor hen het belangrijkste. Het loslaten van de duiven was ook een belangrijk onderdeel voor de bruid omdat dit voorheen door haar opa werd geregeld voor alle kleinkinderen, helaas kon opa dit niet meer doen en daarom mocht ik dit verzorgen. De bruid wilde ook heel graag dat haar vader ze aangaf en hiermee was de cirkel rond.  Heel veel geluk samen!